Kedai Online

kedai-online-nur-himalayan-salt

Kedai kami beroperasi secara online dari 9 pagi hingga 9 malam menyediakan barang penjagaan diri dari bahan semula jadi, bersih dan tulen seperti.
.
#MANDIANTERAPIGARAMNUR boleh juga dibuat #RendamanKaki menjadikan diri kita lebih CERGAS sepanjang hari dan tidur yang berkualiti. Mampu cas tenaga dengan serta merta.
.
setiap kali mandi #GaramNur untuk #BathSalt di ekstrak dengan Minyak Aromatherapy & Essential Oil dan bacaan doa terpilih juga terdapat 3 jenis garam pelbagai guna antaranya Mandian Terapi Garam Nur #Lavender #Lemon & #Rose.
.
#GARAMMASAKAN yang membolehkan anda terus SIHAT dan menjadikan masakan lebih SEDAP dan lambat basi . 100% organik garam halus ini dari #GaramBukit#HimalayanSalt import dari Pakistan antara negara pengeluar garam seakan warna pink #pinksalt terbesar di dunia.
.
#MINYAKANGIN #TherapyOil sekali roll-on Insya Allah lega. sesuai untuk pening kepala, mual, gigitan serangga, senggugut. Kandungan utama Pudina, HabbatusSauda, Minyak Zaiton, Eucalyptus dan Estrak Garam Bukit.
.
p/s : semua produk di atas dibawah Label #NurHimalayanSalt dan
#NurTherapySalt. Maklumat lanjut layari www.nurhimalayansalt.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *