TENTANG KAMI

Nur Himalayan Salt adalah idea seorang guru CF Nur Farizan. Ia telah dilancarkan secara rasmi pada 01 November 2014 kini menjalankan perniagaan online dengan konsep SOHO – ‘Small Office Home Office’.

Bermula dari seorang staff kini kami melebarkan sayap dalam bisnes online dengan melantik agen di seluruh negeri, termasuk sabah dan sarawak.

Kami juga membuat penghantaran produk menggunakan perkhidmatan pos ke Brunei dan Singapura. Kami memproses pesanan dan menghantar barangan yang dipesan kastemer secara berjadual.

Alhamdulillah pada bulan Mac 2015 kami melebarkan langkah membuat satu pendekatan pemasaran di Akhbar Harian Metro ini satu cara yang baik mempromosikan produk kami.

Kami yakin perkhidmatan dalam talian menjalankan bisnes online. Selain itu kami juga turut membuat kaedah pemasaran di website, facebook, instagram dan blog.

Bermula dengan satu produk homemade natural dan organik iaitu Garam Mandian dan Rendaman Kaki (Therapy Salt). Setahun kemudian kami mengeluarkan Garam Masakan (Cooking Salt) dan yang terkini Minyak Angin berasaskan aromaterapi (NTO).

Insya Allah kami akan memberikan kualiti produk yang terbaik dari masa ke semasa.

 

Nur Farizan

Pengasas Nur Himalayan Salt

Blog www.nurfarizan.com